PRP/PRF

Din nyckel till naturlig skönhet och hudföryngring. Läs mer om PRP/PRF behandlingar hos Skinmall Göteborg.

Välkommen till SkinMall Göteborg, din destination för avancerad medicinsk estetik. Vi är stolta över att erbjuda PRP (Platelet-Rich Plasma) och PRF (Platelet-Rich Fibrin) – behandlingar som ger dig en naturlig skönhetsboost från djupet av din egen kropp.

Vad är PRP/PRF?

PRP och PRF är revolutionerande behandlingar som bygger på ditt eget blod och dess naturliga förmåga att regenerera och förbättra din hud och hårväxt. Denna beprövade metod har vunnit stor popularitet tack vare dess förmåga att återställa ungdomlig lyster och vitalitet utan behovet av kirurgi eller konstgjorda ämnen.

Hur fungerar det?

Vid en PRP-behandling samlar vi in en liten mängd av ditt eget blod, som sedan centrifugeras för att separera plasma och blodplättar. Det resulterande koncentratet, rikt på tillväxtfaktorer och proteiner, appliceras sedan på din hud eller hårbotten med hjälp av mikronålar eller injektioner. Dessa tillväxtfaktorer stimulerar cellförnyelse och kollagenproduktion, vilket resulterar i fastare, friskare hud och stärker även hårfolliklarna.

Fördelar med PRP/PRF hos Skinmall

  • Naturlig rejuvenation: Eftersom vi använder ditt eget blod finns ingen risk för allergiska reaktioner eller avstötning. Du får en naturlig och fräsch lyster.
  • Hudförbättring: PRP/PRF-behandlingar är idealiska för att minska fina linjer, öka hudens spänst och minska ärrbildning.
  • Håråterväxt: För dem som upplever håravfall är PRP/PRF en effektiv lösning som kan öka hårväxt och täthet.
  • Säker och skonsam: PRP/PRF-behandlingar är naturliga och skonsamma, med minimal risk för biverkningar. De är lämpliga för de flesta hudtyper och kräver ingen lång återhämtningstid. PRP/PRF ha vissa tillfälliga biverkningar, inklusive rodnad, svullnad och eventuell ömhet vid behandlingsområdet. Dessa biverkningar är vanligtvis milda och avtar snabbt.

Indikationer

  • Hudförbättring: PRP/PRF är utmärkt för att behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.
  • Håråterväxt: Speciellt effektivt för personer med tunt hår, alopecia eller håravfall.

Varför välja SkinMall Göteborg?

På SkinMall Göteborg erbjuder vi PRP/PRF-behandlingar med den högsta standarden av expertis och vård. Vårt team består av legitimerade sjuksköterskor och erfarna läkare som är specialiserade inom medicinsk estetik. Vi använder de senaste teknikerna och håller oss uppdaterade med de senaste trenderna för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Individuell Vård: Vi anpassar varje PRP/PRF-behandling för att passa just dig och dina skönhetsmål.

Vi välkomnar dig till vår moderna och avslappnade klinik där vi tror att din naturliga skönhet kan blomstra. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och låt oss tillsammans utforska fördelarna med PRP/PRF-behandlingar.

SkinMall Göteborg – Naturlig Skönhet, Djup Inifrån.