Filler

Skapa tidslös skönhet med expertis och kvalitet. Läs mer om alla behandlingar med fillers som vi erbjuder hos Skinmall.

Välkommen till SkinMall, din destination för professionell hudvård och tidlös skönhet. Vi är stolta över att erbjuda exklusiva Filler-behandlingar som framhäver din individuella skönhet och ger dig en föryngrande lyster. Läs vidare för att upptäcka varför fillerbehandlingar hos SkinMall är nyckeln till att framhäva din naturliga skönhet.

Vad är Fillers?

Fillers är gelbaserade substanser, hyaluronsyra som injiceras under huden för att fylla i förlorad volym, minska rynkor och förbättra ansiktets konturer. De är säkra och ger omedelbara resultat.

Fördelarna med Fillers:

  • Återställer volym: Fillers kan användas för att återställa förlorad volym i kinder, läppar, och andra områden i ansiktet.
  • Reducerar rynkor: De fyller ut fina linjer och rynkor, vilket ger en jämnare och yngre hudstruktur.
  • Naturliga resultat: Våra specialister skapar naturliga och harmoniska resultat som framhäver din individuella skönhet.

Våra specialiserade Filler-behandlingar inkluderar:

1. Läppförstoring med Filler:
Läpparna är i centrum för din skönhet, och vi är experter på att ge dem fyllighet och definition med hjälp av Fillers. Din behandling börjar med en noggrann konsultation tillsammans med en av våra skickliga injektionsbehandlare. Denna konsultation syftar till att definiera procedur, priser och för att svara på alla dina frågor och funderingar. Vår injektionsbehandlare anpassar teknik och metod utifrån din unika läppform och dina önskemål. Vi erbjuder en rad tekniker inklusive klassisk, stapling och Russian Lips. Filler appliceras försiktigt med 0,5-1 ml åt gången, och en bedövningssalva erbjuds alltid för din komfort.

2. Fillers i Kindben:
Denna behandling används för att ge ansiktet en föryngrande eller omformande effekt genom att framhäva kindbenen. Du börjar med en konsultation med en av våra injektionsbehandlare som går igenom proceduren, priset och besvarar dina frågor. Här har du flexibilitet att välja mellan 1 och 2 ml Filler. För att minimera svullnad och risken för blåmärken används en ultra-tunn microcannula, en mjuk icke-vass nål.

3. Fillers Tear Trough:
De mörka ringarna och insjunkningarna som kan göra dig se tröttare eller äldre ut kan förbättras dramatiskt med Fillers i tear trough-området. Efter en ingående konsultation med en av våra injektionsbehandlare för att diskutera procedur och priser och svara på dina frågor, används en microcannula för att undvika vävnadsskada. Resultaten är direkt synliga, och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter samma dag.

4. Fillers i Haka och Käklinje:
Denna behandling är utformad för att lyfta ansiktsdragen och ge dig en naturlig ansiktskontur och symmetri. Ditt första steg är en konsultation med en av våra injektionsbehandlare för att diskutera proceduren, priser och svara på dina frågor. Därefter används en microcannula för att applicera Filler, vilket minimerar vävnadsskada. Vi rekommenderar max 1 ml per område och per behandling.

5. Fillers i Nasolabiala Veck:
Syftet med Fillers i nasolabiala veck är att ge en lyftande effekt i detta område. Proceduren kan utföras med antingen en vass nål eller en microcannula, beroende på dina behov och önskemål. Din resa börjar med en detaljerad konsultation tillsammans med en av våra injektionsbehandlare för att diskutera proceduren, priser och besvara dina frågor. Ibland kan det även rekommenderas en behandling av midface (kind/kindben) för att uppnå en komplett ansiktslyftning.

Indikationer och Kontraindikationer

Fillers är idealiska för de flesta vuxna, men det finns några kontraindikationer, som allergier mot fillerinnehåll, graviditet och amning. Våra specialister utför alltid noggranna konsultationer för att säkerställa att fillers är lämpliga för dig.

Vanliga ofarliga biverkningar

Mild rodnad, svullnad och eventuell blåmärken vid injektionsstället är vanliga biverkningar som normalt avtar inom några dagar. Vårt team strävar alltid efter att minimera obehag och maximera din bekvämlighet.

Varför välja SkinMall för dina Fillers-behandlingar:

SkinMall är synonymt med naturlig skönhet och expertis. Vårt team av specialister är kända för att leverera enastående resultat som framhäver din individuella skönhet. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina mål och önskemål på det mest naturliga sättet.

Välj SkinMall för att återfå ungdomlig lyster och förtrollande skönhet. Boka din konsultation idag för att ta det första steget mot att återupptäcka ditt vackra jag.

SkinMall – Där Skönhet Möter Vetenskap.