Botox

Förnyad skönhet och förtroende. Vi erbjuder flera olika botox behandlingar.

Välkommen till SkinMall, din destination för professionell hudvård och skönhet. Vi är stolta över att erbjuda Botox-behandlingar, en avancerad och skräddarsydd metod för att minska fina rynkor och förhindra ålderstecken. Vår skickliga personal är dedikerad till att hjälpa dig uppnå önskade resultat med omtanke och expertis.

Varför Botox?

Våra Botox-behandlingar är främst avsedda för att reducera fina rynkor i ansiktet och förhindra tecken på åldrande, som exempelvis argrynkor, linjer i pannan och kråksparkar. Förebyggande behandlingar kan också utföras för att förhindra oönskade ålderstecken. Under de senaste åren har även ögonbrynslyft, läpplyft och lyft av mungipor blivit populära användningsområden för botox.

Botulinumtoxin typ A (Azzalure)

Azzalure är en avancerad typ av Botulinumtoxin typ A, en substans som används för att temporärt slappna av muskler i ansiktet. Vi använder Botulinumtoxin typ A (Azzalure) för våra behandlingar. Hållbarheten i ansiktets muskler varierar mellan 3-5 månader, beroende på vilken muskel som behandlas och vilken dos som används. Efter din behandling erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för eventuell touch up.

Våra specialiserade Botox-behandlingar inkluderar:

1. Botox Glabella/Argrynka: Denna behandling riktar sig mot argrynkor mellan ögonbrynen. Med cirka fem precisa stick försvinner dessa rynkor gradvis inom 4-14 dagar. Undvik att massera området omedelbart efter behandlingen.

2. Botox Panna: Fina linjer i pannan behandlas effektivt med Botox. Antal stick och dos anpassas efter dina unika behov och önskemål. Vid behov kan en touch up utföras för att uppnå önskade resultat.

3. Botox Kråksparkar: Rynkor vid sidan av ögonen kan snabbt försvinna med hjälp av tre välplacerade stick i behandlingsområdet. Effekten uppenbarar sig gradvis inom 4-14 dagar.

4. Botox Ögonbrynslyft: En uppskattad behandling som ofta kombineras med andra Botox-procedurer. För bästa resultat krävs minst två stick strax under ögonbrynen.

5. Botox Massetermuskeln: Denna behandling är idealisk för att smalna av ansiktet eller för att motverka tandpressning. Vi använder en större mängd Botox (40E) som fördelas på båda sidor. Musklerna försvagas gradvis, vilket resulterar i minskad muskelmassa och ett smalare ansikte.

6. Botox Lip Flip: Syftet med denna behandling är att lyfta överläppen och minska rökrynkor om sådana finns. Första behandlingen utförs med en mindre dos Botox för att undvika negativa effekter. En touch up kan bokas för påfyllning.

7. Botox Gummy Smile: Denna behandling passar dig som är bekymrad över att ditt tandkött blottas när du ler. Efter behandlingen med Botox blir tandköttet mindre synligt.

Fördelarna med Azzalure:

  • Reducerar Rynkor: Azzalure används främst för att reducera fina linjer och rynkor i ansiktet, inklusive argrynkor, linjer i pannan och kråksparkar.
  • Förebyggande: Preventiva behandlingar kan göras för att motverka bildandet av oönskade ålderstecken.

Indikationer och Kontraindikationer

Azzalure är lämplig för de flesta vuxna, men det finns vissa kontraindikationer, såsom graviditet och vissa neurologiska sjukdomar. Våra specialister kommer att utföra en noggrann konsultation för att bedöma om Azzalure är rätt för dig.

Vanliga ofarliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna inkluderar mild rodnad och svullnad vid injektionsställena. Smärta och blåmärken är sällsynta och avtar snabbt. Efter din behandling erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för eventuell touch up.

Varför välja SkinMall för din botox-behandling:

SkinMall är din trygga partner när det gäller botox-behandlingar. Vårt team av specialister är experter på att skapa naturliga och vackra resultat. Vi skapar behandlingsmallar som är unikt anpassade efter dina behov och önskemål.

Välj Botox behandling hos SkinMall och återupptäck ditt ungdomliga jag. Boka din konsultation idag för att diskutera dina mål och ta det första steget mot en ungdomligare framtid.

SkinMall – Där Skönhet möter vetenskap.